Hudobný-dom.sk | Hudobné nástroje na dosah ...

Značka

Existuje veľké množstvo firiem, ktoré vyrábajú digitálne piana. Tu Vám ponúkneme pár praktických rád, ako vybrať tú správnu značku.

 

Yamaha - "najväčšia a najlepšia"

Yamaha je najväčším výrobcom digitálnych pian na svete. Do vývoja investuje nemalé prostriedky a na ich nástrojoch je to poznať. V prípade, že chcete naozaj kvalitný nástroj, vyberte si túto značku. Cena je vo všeobecnosti o niečo vyššia ako cena u nástrojov iných značiek, ale investícia do Yamahy sa Vám vráti v podobe špičkovo fungujúceho digitálneho piana.

 

 

Roland - "stagepiana pre profesionálov"

Roland by sa dal označiť za ideálnu značku pre profesionálov. Ak hľadáte v cenovo vyššej triede piano pre profesionálnu hudobnú činnosť, určite Vás milo prekvapí niektorý z modelov stagepian Roland.

 

 

Casio - "cena a výbava"

Hľadáte značkové piano za dobrú cenu a s množstvom funkcií navyše? V tom prípade je pre Vás Casio varianta číslo jeden. Nástroje Casio nedosahujú kvality nástrojov Yamaha, ale ponúknu Vám za dobrú cenu veľké množstvo najrôznejších funkcií (nahrávanie, počet zvukov, doprovody, konektivita), ktoré ostatné značky neponúkajú.

 

 

Korg - "syntetické zvuky"

Korg je ideálna značka pre tých, ktorí od digitálneho piana vyžadujú veľkú databanku kvalitných syntetických zvukov. Firma Korg má veľké skúsenosti s výrobou rôznych syntetizátorov a DJ techniky. Preto ak hľadáte u nástroja práve túto kombináciu, bude pre Vás Korg ideálnou voľbou.

 


 

 

Ostatné značky - "pozor na kvalitu"

Na trhu je množstvo nástrojov aj od menších značiek (napr.: Suzuki, Dynatone, Medeli...). Tieto nástroje Vám väčšinou ponúknu výrazne nižšiu cenu a ich kvalita tomu zodpovedá. Tieto nástroje sú väčšinou na úrovni, na akej boli renomované značky pred 10 rokmi.

 

 

 

 


 

 

 

 


Infolinka zdarma
0800 135 332

 

obchod@hudobny-dom.sk

 

• s nami ušetríte

• jednoducho objednáte

• doručenie pri nákupe nad 100 € zdarma

• záruka až 5 rokov

• náhľad do našich a dodávateľských skladov

 

facebook

testy klávesových
nástrojov nájdeš na:

 

WWW.PROPIANO.CZ

 

 



X

v Hudobnom dome teraz nakupuje
8 zákaznikov