Hudobný-dom.sk | Hudobné nástroje na dosah ...

Modelové situácie

V rámci uľahčenia Vášho výberu sa s Vami podelíme o pár modelových príkladov, ako si najčastejšie vyberajú nástroj naši zákazníci:

 

"Hľadáme nástroj pre dieťa a rodinu"

Rodičia často hľadajú nástroj pre svoje dieťa, ktoré začína chodiť na hodiny klavíru. Väčšinou si nie sú istí, či dieťa hra na klavír bude baviť a preto hľadajú čo najlacnejšiu alternatívu. V tomto prípade sú ideálne základné modely prenosných digitálnych pian (napr. značky Yamaha, Casio). Narozdiel od najlacnejších značiek kláves , Yamaha a Casio Vám ponúknu vyváženú klaviatúru a plný rozsah, čo je podstatné pre získanie správnej techniky úderu a pocitu hrania na klasické pianíno.

 

V prípade, že sa rodičia rozhodnú kúpiť nástroj pre celú rodinu, je ideálnou voľbou skriňové digitálne piano niektorej z renomovaných značiek v cenovej kategórii okolo 800 € alebo digitálne piano s doprovodmi. Dieťa tak môže cvičiť, ostatní môžu nástroj využívať pre zábavu a navyše - mať doma vlastné piano je naozaj štýlové.

 

 

"Chcem sa začať učiť hrať na klavír"

Pre dospelých, ktorí sa rozhodli, že sa začnú venovať hre na klavír, nie je v podstate žiaden doporučený nástroj. Výber nástroja závisí hlavne na tom, koľko sú do svojho koníčka ochotní investovať.

 

 

"Viem hrať a chcem nástroj na hranie pre zábavu"

Pre hudobníka, ktorý už vie hrať a chce si občas zahrať napr. aj s kapelou, sú ideálne modely digitálnych pian s doprovodmi. Doprovody mu nahradia kapelu a s nástrojom si tak môže užiť veľa zábavy.

 

 

"Potrebujem špičkovú náhradu klasického klavíra"

Naozaj top nástroje začínajú okolo ceny 2 000 €. Väčšinou majú drevenú klaviatúru, výkonné reprosústavy, perfektnú citlivosť klaviatúry a najlepšie zvukové sample.

 

 

 "Som profesionál a často cestujem"

Pre profesionálov, ktorí s nástrojom často cestujú, sú ideálne tzv. stagepiana, ktoré sú ľahko prenosné, majú perfektne vyriešenú konektivitu a veľmi dobré zvuky a klaviatúru. Profesionálni hudobníci už väčšinou vedia, aký nástroj potrebujú.

 

 

 

 

 

 


Infolinka zdarma
0800 135 332

 

obchod@hudobny-dom.sk

 

• s nami ušetríte

• jednoducho objednáte

• doručenie pri nákupe nad 100 € zdarma

• záruka až 5 rokov

• náhľad do našich a dodávateľských skladov

 

facebook

testy klávesových
nástrojov nájdeš na:

 

WWW.PROPIANO.CZ

 

 



X

v Hudobnom dome teraz nakupuje
5 zákaznikov